Защо не видиш и дали някой колега от форума си продава неговата... Поне ще се знае дали е поддържана или не... Колкото до Горубляне - гаранция ще намериш по-евтина, но не се заблуждавай, ако ти кажат това са дребни неща и не струват много... Отиди с някой, който поне малко разбира...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на 145ца
Collapse
X
-
[quote=RoMeO_156_GTA]Първоначално публикувано от "tokata_pz_flex":9r6h4u5zРазгледай тук кой какво продаваИнъче твоята изглежда добра
Друг път да я доведеш на сбирка
[/quote:9r6h4u5z]
Да трябва да е няква печка.Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
SAAB 9-3 SS 1.9TiD
sigpic
Comment
-
батенце, не ходи на Горубляне, само ше си затриеш времето, а и парите, ако се излужеш да вземеш нещо от там. Сумати приятели изгоряха така. Може и да попаднеш на някое свестно возило, но шанса е 1/10. моя съвет е да се ориентираш към обяви по форума или където и да било другаде, за да не си трошиш главата после. Аз примерно отидох до Враца да си я взема моята и си заслужаваше. много по-евтино я взех и в перфектно състояние. За тия пари в София ми предлагаха само някакви гробници. 2 мисли...(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
колега този волан на тази кола е сменен тои е от стария модел на тази кола трябва да е друг ,а колко пари ще ти излезе за обслужване поне 500-600лв за масла на двг,скоростна кутия ремаци ролки регистрация ,а тя и музика няма ае за да се чустваш добре поне 1000 ще пръснеш след нея ако е зле със гумите.Моята хем аз си я взех от Италия не много евтино но поне за киометрите сам спокоен че са реални на 90000км и сам 2ри сопственик ми седна около 6400 докато стане само да карам
Comment
-
[quote=RoMeO_156_GTA]Първоначално публикувано от "tokata_pz_flex":1hw2egbvРазгледай тук кой какво продаваИнъче твоята изглежда добра
Друг път да я доведеш на сбирка
[/quote:1hw2egbv] Аз не съм казал за мойта , а по принцип
Иначе мойта е грозна , не гледайте я нея
145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
Comment